Home » High Tea

High Tea

What’s baking? bakt taarten uit vele windstreken, Ierse broden, Engelse scones, Poolse cheesecakes en andere bijzondere baksels. We serveren al dit lekkers op mooi Pools servies. Je kunt een High tea bij ons aanvragen die we bij je thuis bezorgen en tijdens de zomermaanden serveren we ook een High tea op onze buitenlocatie in de Sweilandpolder.

Bekijk de High Tea keuze

High tea in ons prieel

Wat is er lekkerder dan na een heerlijke buitenactiviteit zoals een wandeling of fietstocht door de boterhuispolder of een tochtje met schuitje vaart bij ons aan de theetafel te gaan in het prieel waar dan een high tea met allemaal zelfgebakken heerlijkheden op je te wachten staat! (vooraf te boeken vanaf 2 – 10 personen)

Aanvraagformulier

High tea bij je thuis

Als je binnen 10 km van ons woonachtig bent, kun je een High tea door ons bij je aan huis laten verzorgen.  We brengen dan al het lekkers met het Poolse thee en gebaksservies en zetten het voor je klaar. Na afloop halen we het weer onafgewassen op. (vooraf te boeken vanaf 5 – 16 personen)

Aanvraagformulier

Schuitjevaart

Willen jullie vanuit de tweede grachtenstad van Nederland: Leiden naar onze kooklocatie aan het water. Boek een vaart bij Schuitjevaart

www.schuitjevaart.nl