Home » Kookcursussen

Kookcursus

Individuele kookavond in Warmond / Oud Ade

Kom eens in mijn keuken kijken en proeven. Ik laat je kennis maken met de rijkdom van smaken van mijn multiculturele keuken. Seizoenskoken, Thais, Italiaans, Frans, mediterraan en vergeten groentes. Iedere les zal ik een snijdemonstratie geven en spelenderwijze over de te gebruiken ingrediënten vertellen.

Ben je enthousiast en ben je met meer dan twee personen geef je datum van voorkeur op dan plan ik die datum in voor de zomer. Een cursist bereidt een deel (een of twee gerechten) van het grote geheel zodat we met de groep een verrassend en volwaardig menu voor levensgenieters bereiden. Na het koken nuttigen we samen het diner. Nodig je vriend(in) mee uit voor deze culinaire zaterdagavonden!

Kosten

€49,50 per les inclusief ingrediënten, thee en koffie, en receptuur.

Inschrijven

Je kunt je opgeven door op de Reserveren-knop te klikken bij de cursus van jouw keuze in de Agenda. Of je vult het inschrijfformulier in en geeft daarbij aan om welke cursus het gaat. Je inschrijving is definitief door €49,50 te storten op IBAN nr. NL97INGB0005316202 t.n.v. Jeroen van Wijk te Warmond o.v.v. de datum naar keuze. Een week voor aanvang krijg je een herinnering en laatste informatie. Mocht je om wat voor reden verhinderd zijn, dan kan je een invaller sturen.

 
 
 
 
 
 

Hieronder een impressie van de buiten kooklocatie in Warmond