[wpseo_breadcrumb]

Wijnproeverij

Indien de groep groter is dan 24 personen (tot 34 personen in Amsterdam & tot 40 personen in Leiden) kunnen jullie het koken combineren met een wijnproeverij. De wijnproevers zullen dan onder leiding van een vinoloog de wijnen selecteren die het beste passen bij het gekozen diner dat door de anderen bereid wordt.

Het drank-assortiment bestaat uit biologische rode / witte wijn / rose,  wit bier, Grolsch bier, appelsap, jus d’orange, Coca-cola, Coca-cola light, Spa rood, koffie en (kruiden)thee. (Alcoholhoudende dranken worden onbeperkt geserveerd bij het aperitief, tijdens het koken en bij het voor- en hoofdgerecht).

De drank afkoop kost €12,00 exclusief BTW ofwel €13,50 inclusief BTW per persoon

Rhône Value Wines

Vinoloog Marga van Winsen, sinds 1993 actief met wijn en spijs, is gespecialiseerd wijnimporteur. Ze zoekt graag buiten de geijkte paden en weet mensen te enthousiasmeren voor het ongekende. Haar focus ligt op kleine, bevlogen wijnmakers uit de Rhônevallei die hun wijnen produceren op basis van een laag rendement, met respect voor de natuur én met aandacht voor het terroir. Biologisch, biodynamische en een enkele vin naturelle. Wijnen met een ziel!

www.rhonevaluewines.eu