[wpseo_breadcrumb]
Vegetarische menu’s
menu 1
Italiaanse keuken I
- aubergine-tomatensoep
- tagliatella zelfgemaakt
- tomatensaus met Parmezaanse kaas en verse basilicum
- paddestoelensalade met rucola
- tiramisu
menu 2
Italiaanse keuken II
- wortel citroensoep met verse koriander
- gnocchi = zelfgemaakte aardappelpasta
- tomatensaus met Parmezaanse kaas en verse basilicum
- acrimboldo = Italiaans groentestoofgerecht
- insalata caprese met pijnboompitten
- panforte di Siena
menu 3
Italiaanse keuken III
- wortel citroensoep met verse koriander
- tagliatella zelfgemaakt
- seitan-tomatensaus met verse basilicum
- acrimboldo = Italiaans groentestoofgerecht
- insalata caprese met pijnboompitten
- kweeperentaart met kaneelijs
menu 4
vergeten groentes I
oktober t/m maart
- pastinaak gember-mierikswortelsoep met verse koriander
- aardappels met rozemarijn uit de oven
- pompoengembertaart met polentadeeg
- schorseneer beigenets
- rode bietensalade met verse mieriksworteldressing
- basbousa met kweeperen = griesmeeltaart met gepocheerde kweeperen
menu 5
vergeten groentes II
oktober t/m maart
- pompoen-gember soep
- aardappels, pompoen en pastinaak uit de oven
- wereldburger
- gebakken zilversteel/snijbiet met pijnboompitten
- paddestoelen topinamboersalade met rucola
- tarte-tatin-van-kweepeer + kaneelijs of
menu 6
voorjaarskeuken
eind april t/m begin juli
- chorba = groentesoep met o.a. koolrabi, peultjes en koriander
- cous-coussalade met groene kruiden en granaatappel
- walnotengehakt met zongedroogde tomaten
- groene asperges in sinaasappelsalsa met pecannoten
- tuinbonensalade met munt in een bedje van veld- en bietensla
- rabarber taart met kaneel ijs
menu 7
voorjaarskeuken
eind april t/m begin juli
- chorba = groentesoep met o.a. koolrabi, peultjes en koriander
- gebakken basmati rijst met pistachenootjes en amandelen
- wereldburger
- groene asperges in sinaasappelsalsa met pecannoten
- tuinbonensalade met munt in een bedje van veld- en bietensla
- frambozentaart met vanille-citroenijs
menu 8
verrassend Mediterraan
- wortel-citroensoep met verse koriander
- cous-coussalade met groene kruiden en granaatappel
- pompoengembertaart met polenta-kwarkdeeg
- paddestoelensalade met rucola
- chocoladetaart met walnoten + vanille ijs
menu 9
Jubileum
- provencaalse soep
- polentakoekjes
- cous-cous met pastinaak-sinaasappelsaus met verse koriander
- venkelsalade met pijnboompitten
- schijfjes pompoen uit de oven
- bananenroomtaart met kokos
menu 10
Thaise keuken
- Thaise kokos-limoensoep
- roergebakken groente
- gevulde ananas met pandan-rijst
- papaja-salade
- amandel-wortelcake met kokos-meloenijs
menu 11
Indiase keuken
(ayur-vedisch)
- dahlsoep
- citroen-rijst-gerecht
- groentebeignets +
- yoghurt-kerriesaus
- tomatenchutney
- korianderchutney
- wortelcake met topping + adrak cai = gemberthee
menu 12
Joods Arabische keuken
- Chorba = groente seizoensoep
- Falafel beignets van gedroogde tuinbonen
- babaganoush = aubergine crème
- Tehina
- houmous = kikkererwtenpuree
- Israëlische salade
- Pitta broodjes
- gebakken basmati rijst met pistachenootjes en amandelen
- baklava