[wpseo_breadcrumb]

Vegetarische menu’s

menu 1

Italiaanse keuken I

  • aubergine-tomatensoep
  • tagliatella zelfgemaakt
  • tomatensaus met Parmezaanse kaas en verse basilicum
  • paddestoelensalade met rucola
  • tiramisu

menu 2

Italiaanse keuken II

  • wortel citroensoep met verse koriander
  • gnocchi = zelfgemaakte aardappelpasta
  • tomatensaus met Parmezaanse kaas en verse basilicum
  • acrimboldo = Italiaans groentestoofgerecht
  • insalata caprese met pijnboompitten
  • panforte di Siena

menu 3

Italiaanse keuken III

  • wortel citroensoep met verse koriander
  • tagliatella zelfgemaakt
  • seitan-tomatensaus met verse basilicum
  • acrimboldo = Italiaans groentestoofgerecht
  • insalata caprese met pijnboompitten
  • kweeperentaart met kaneelijs

menu 4

vergeten groentes I

oktober t/m maart
  • pastinaak gember-mierikswortelsoep met verse koriander
  • aardappels met rozemarijn uit de oven
  • pompoengembertaart met polentadeeg
  • schorseneer beigenets
  • rode bietensalade met verse mieriksworteldressing
  • basbousa met kweeperen = griesmeeltaart met gepocheerde kweeperen

menu 5

vergeten groentes II

oktober t/m maart
  • pompoen-gember soep
  • aardappels, pompoen en pastinaak uit de oven
  • wereldburger
  • gebakken zilversteel/snijbiet  met pijnboompitten
  • paddestoelen topinamboersalade met rucola
  • tarte-tatin-van-kweepeer + kaneelijs of

menu 6

voorjaarskeuken

eind april t/m  begin juli
  • chorba = groentesoep met o.a. koolrabi, peultjes en koriander
  • cous-coussalade met groene kruiden en granaatappel
  • walnotengehakt met zongedroogde tomaten
  • groene asperges in sinaasappelsalsa met pecannoten
  • tuinbonensalade met munt in een bedje van veld- en bietensla
  • rabarber taart met kaneel ijs

menu 7

voorjaarskeuken

eind april t/m begin juli
  • chorba = groentesoep met o.a. koolrabi, peultjes en koriander
  • gebakken basmati rijst  met pistachenootjes en amandelen
  • wereldburger
  • groene asperges in sinaasappelsalsa met pecannoten
  • tuinbonensalade met munt in een bedje van veld- en bietensla
  • frambozentaart met vanille-citroenijs

menu 8

verrassend Mediterraan

  • wortel-citroensoep met verse koriander
  • cous-coussalade met groene kruiden en granaatappel
  • pompoengembertaart met polenta-kwarkdeeg
  • paddestoelensalade met rucola
  • chocoladetaart met walnoten + vanille ijs

menu 9

Jubileum

  • provencaalse soep
  • polentakoekjes
  • cous-cous met pastinaak-sinaasappelsaus met verse koriander
  • venkelsalade met pijnboompitten
  • schijfjes pompoen uit de oven
  • bananenroomtaart met kokos

menu 10

Thaise keuken

  • Thaise kokos-limoensoep
  • roergebakken groente
  • gevulde ananas met pandan-rijst
  • papaja-salade
  • amandel-wortelcake met kokos-meloenijs

menu 11

Indiase keuken

(ayur-vedisch)
  • dahlsoep
  • citroen-rijst-gerecht
  • groentebeignets +
  • yoghurt-kerriesaus
  • tomatenchutney
  • korianderchutney
  • wortelcake met topping + adrak cai = gemberthee

menu 12

Joods Arabische keuken

  • Chorba = groente seizoensoep
  • Falafel beignets van gedroogde tuinbonen
  • babaganoush = aubergine crème
  • Tehina
  • houmous = kikkererwtenpuree
  • Israëlische salade
  • Pitta broodjes
  • gebakken basmati rijst  met pistachenootjes en amandelen
  • baklava