[wpseo_breadcrumb]

Vlees menu’s

menu 1

Italiaanse keuken I

  • aubergine tomatensoep met verse basilicum
  • lasagne met rundergehakt en béchamelsaus
  • acrimboldo =
  • groente stoofgerecht
  • paddestoelensalade met rucola
  • tiramisu

menu 2

Italiaanse keuken II

  • spinazie-crêmesoep
  • tagliatella met tomatensaus
  • Italiaanse gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten
  • finocchi al forno = venkel uit de oven
  • insalata caprese
  • panforte di Siena

menu 3

Italiaanse keuken III

  • wortel citroensoep met verse koriander
  • gnocchi = zelgemaakte aardappelpasta
  • kalfschenkel in tomatensaus
  • acrimboldo = groentestoofgerecht
  • insalata caprese
  • panforte di Siena

menu 4

Franse keuken

  • Provencaalse soep
  • aardappels uit oven met rozemarijn
  • coq au vin
  • haricots vert in gerookte spek
  • chèvre buchsalade met rucola en pijnboompitten
  • hazelnootpraline-crêpes met chocoladesaus

menu 5

voorjaarskeuken

mei t/m juli
  • paprika prosciutto rouleau
  • gebakken basmati rijst  met pistachenootjes en amandelen
  • walnotengehakt met zongedroogde tomaten
  • groene asperges in sinaasappelsalsa met pecannoten
  • tuinbonensalade met gerookte spek, verse munt in een bedje van veldsla en bietensla
  • frambozen-blauwe bessenpizza met vanille-citroenijs

menu 6

vergeten groentes I

oktober t/m maart
  • pompoen-gember soep
  • lamsstoofpot met wortelpeterselie
  • paddestoelen topinamboersalade met rucola
  • gebraden bataat, pastinaak, rode biet uit de oven
  • tarte-tatin-van-kweepeer + kaneelijs

menu 7

vergeten groentes II

oktober t/m maart
  • pastinaak sinaasappelsoep met verse koriander
  • aardappels, pompoen en pastinaak uit de oven
  • gebakken zilversteel/snijbiet met pijnboompitten
  • kip met gebakken kweepeer gember, honing en kaneel
  • paddestoelen topinamboersalade met rucola
  • basbousa met kweeperen = griesmeeltaart met gepocheerde kweeperen

menu 8

Marokkaanse keuken

  • chorba = groentesoep
  • cous-coussalade met groene kruiden en granaatappel
  • baba ganoush = auberginepuree
  • tagine met lamsvlees en kweepeer
  • harissa
  • dadelcake met sinaasappel en cognac

menu 9

Indiase keuken

  • soep van geroosterde mungbonen en tomaten = tamatar mung dal
  • capati = plat volkorenbrood
  • kela raita = plakjes banaan in yoghurtsaus
  • witte basmatirijst
  • curry van lamsvlees en spinazie
  • tomatenchutney
  • korianderchutney
  • wortelcake met topping + adrak cai = gemberthee

menu 10

Thaise keuken

  • Thaise garnalensoep
  • roergebakken groente
  • mao yong = gevulde ananas met pandan-rijst
  • aeng Khiao Wan Kai = kip in groene curry
  • som tam malakor = gebeukte groene papaja salade
  • wortel-amandelcake met kokos meloenijs