[wpseo_breadcrumb]
Vlees menu’s
menu 1
Italiaanse keuken I
- aubergine tomatensoep met verse basilicum
- lasagne met rundergehakt en béchamelsaus
- acrimboldo =
- groente stoofgerecht
- paddestoelensalade met rucola
- tiramisu
menu 2
Italiaanse keuken II
- spinazie-crêmesoep
- tagliatella met tomatensaus
- Italiaanse gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten
- finocchi al forno = venkel uit de oven
- insalata caprese
- panforte di Siena
menu 3
Italiaanse keuken III
- wortel citroensoep met verse koriander
- gnocchi = zelgemaakte aardappelpasta
- kalfschenkel in tomatensaus
- acrimboldo = groentestoofgerecht
- insalata caprese
- panforte di Siena
menu 4
Franse keuken
- Provencaalse soep
- aardappels uit oven met rozemarijn
- coq au vin
- haricots vert in gerookte spek
- chèvre buchsalade met rucola en pijnboompitten
- hazelnootpraline-crêpes met chocoladesaus
menu 5
voorjaarskeuken
mei t/m juli
- paprika prosciutto rouleau
- gebakken basmati rijst met pistachenootjes en amandelen
- walnotengehakt met zongedroogde tomaten
- groene asperges in sinaasappelsalsa met pecannoten
- tuinbonensalade met gerookte spek, verse munt in een bedje van veldsla en bietensla
- frambozen-blauwe bessenpizza met vanille-citroenijs
menu 6
vergeten groentes I
oktober t/m maart
- pompoen-gember soep
- lamsstoofpot met wortelpeterselie
- paddestoelen topinamboersalade met rucola
- gebraden bataat, pastinaak, rode biet uit de oven
- tarte-tatin-van-kweepeer + kaneelijs
menu 7
vergeten groentes II
oktober t/m maart
- pastinaak sinaasappelsoep met verse koriander
- aardappels, pompoen en pastinaak uit de oven
- gebakken zilversteel/snijbiet met pijnboompitten
- kip met gebakken kweepeer gember, honing en kaneel
- paddestoelen topinamboersalade met rucola
- basbousa met kweeperen = griesmeeltaart met gepocheerde kweeperen
menu 8
Marokkaanse keuken
- chorba = groentesoep
- cous-coussalade met groene kruiden en granaatappel
- baba ganoush = auberginepuree
- tagine met lamsvlees en kweepeer
- harissa
- dadelcake met sinaasappel en cognac
menu 9
Indiase keuken
- soep van geroosterde mungbonen en tomaten = tamatar mung dal
- capati = plat volkorenbrood
- kela raita = plakjes banaan in yoghurtsaus
- witte basmatirijst
- curry van lamsvlees en spinazie
- tomatenchutney
- korianderchutney
- wortelcake met topping + adrak cai = gemberthee
menu 10
Thaise keuken
- Thaise garnalensoep
- roergebakken groente
- mao yong = gevulde ananas met pandan-rijst
- aeng Khiao Wan Kai = kip in groene curry
- som tam malakor = gebeukte groene papaja salade
- wortel-amandelcake met kokos meloenijs