[wpseo_breadcrumb]

Vis menu’s

menu 1

Italiaanse keuken

  • aubergine-tomatensoep
  • pesce al cartoccio con olive =
    dorada uit de oven met zwarte olijven
  • bleekselderijsalade
  • tagliatella met spinazie-crèmesaus
  • finocchi al forno = venkel uit de oven
  • tiramisu met en/of zonder eieren

menu 2

Franse keuken

  • provencaalse soep of pompoensoep met gember
  • aardappels uit oven met rozemarijn
  • ratatouille
  • chèvre buchsalade met rucola en pijnboompitten
  • gebakken forel met knoflook-peterseliesaus en amandelschaafsel
  • hazelnootpraline-crêpes met chocoladesaus

menu 3

Marokkaanse keuken

  • chorba = groentesoep
  • cous-coussalade met groene kruiden en granaatappel
  • baba ganoush = auberginepuree
  • tagine
  • b’stilla = kabeljauwpastei
  • harissa
  • dadelcake met sinaasappel en cognac

menu 4

Indonesische keuken

  • ikan teri = gefrituurde gedroogde sardientjes
  • ikan Bumbu Bali = gekruide makreel uit Bali
  • asinan Jakarta = zure komkommer-wortel-ananas- garnalen salade
  • pandan rijst + kroepoek
  • sambal goreng boontjes
  • klappertaart