[wpseo_breadcrumb]
Vis menu’s
menu 1
Italiaanse keuken
- aubergine-tomatensoep
- pesce al cartoccio con olive =
dorada uit de oven met zwarte olijven - bleekselderijsalade
- tagliatella met spinazie-crèmesaus
- finocchi al forno = venkel uit de oven
- tiramisu met en/of zonder eieren
menu 2
Franse keuken
- provencaalse soep of pompoensoep met gember
- aardappels uit oven met rozemarijn
- ratatouille
- chèvre buchsalade met rucola en pijnboompitten
- gebakken forel met knoflook-peterseliesaus en amandelschaafsel
- hazelnootpraline-crêpes met chocoladesaus
menu 3
Marokkaanse keuken
- chorba = groentesoep
- cous-coussalade met groene kruiden en granaatappel
- baba ganoush = auberginepuree
- tagine
- b’stilla = kabeljauwpastei
- harissa
- dadelcake met sinaasappel en cognac
menu 4
Indonesische keuken
- ikan teri = gefrituurde gedroogde sardientjes
- ikan Bumbu Bali = gekruide makreel uit Bali
- asinan Jakarta = zure komkommer-wortel-ananas- garnalen salade
- pandan rijst + kroepoek
- sambal goreng boontjes
- klappertaart